Reviews


4 stars after 56 reviews
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel, netjes verpakt en heerlijk! 7/6/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi. Vlotte bezorging! Alleen Spicy tuna viel makkelijk uit elkaar. 6/26/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoi, Ik heb begrepen dat jullie 2 maanden geleden zijn begonnen. Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede hoog kwaliteit Sushi in Haarlem zoals Sushi zou moeten zijn. Je wordt nu dood gegooid met Sushi afhaal en deliveries als sushi point etc die Sushi toegankelijk maken voor een breder publiek. Verpakking is belangrijker dan kwaliteit lijkt wel. Als je ooit goede Sushi hebt gegeten weet ik wat ik bedoel. Nu kwam ik op jullie site terecht en de eerste foto's die ik zag waren veel belovend maar na levering bleek wederom dat de kwaliteit te wensen overlaat. De rijst was niet goed en de rolls vielen uit elkaar en de kwaliteit was zeker niet die jullie laten zien op jullie site. Mochten jullie een 2de sushi point willen zijn dan oké maar had verwacht eindelijk kwaliteit te krijgen. Sorry maar ik ben gewoon teleurgesteld hoe sushi nu inde markt wordt gezet en een ieder maar tevreden lijkt terwijl zo' n mooi product wat echt ambachtelijke kennis nodig is sushi chefs om überhaupt sushi ye kunnen maken en nu weg wordt gezet als een pizza. Gr Eric De jongh 06 40870267 6/22/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische service! Het is een lange tijd geleden dat ik sushi van deze kwaliteit heb geproefd. Duidelijk te zien dat het qualitatief met de hand bereidt is. De 'wasabi' is een origineel idee die juist uitgevoerd is en aansluit bij de sushi. Binnenkort zal ik een gerecht proberen van Toko Rebels. Hopelijk met hetzelfde resultaat. 6/17/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi viel geheel uit elkaar en eerlijk gezegd smaakten ze allemaal hetzelfde. Erg vlak. Ik zou niet nog een keer hier bestellen. De website mist ook foto's van de sushi. 6/10/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitatief heerlijke sushi, maar porties aan de kleine kant. Na 3 rollen nog steeds honger! Plaatjes op de website zouden handig zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Keurige bezorging. 😃 5/19/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het lijkt een Murphy's law dingetje te worden. 2 weken na de vorige bestelling en na een voicemail van de eigenaar toch weer besteld omdat de sushi zelf zo lekker is. Helaas.... Bezorging was dit keer prima, kwaliteit sushi zelf ook en alles kwam heel uit de verpakking. Maar voor de 2e keer op rij ontbrak de Ebi Fry volledig, gewoon niet in de doos. Ook bestelde we aan het einde van de avond en was de zalm kennelijk op want de 4 Hosomaki zalm ontbraken ook in de Rebel Sushi Box. Wel kregen we ongeveer 20 stuks Hosomaki Komkommer i.p.v. 4 stuks......leuk maar na 3 stukjes weet je dat wel. Kortom, wederom deels de bestelling niet ontvangen en deels met vrije interpretatie veranderd. Bel dan even om te overleggen wat er nog wel kan. Jammer want nogmaals de sushi zelf vinden wij heerlijk. Gezien de beperkte kaart zou het verder mooi zijn als je alle rollen Uramaki los kan bestellen dus ook de California Crab en Crispy Chicken. Wij hebben bijvoorbeeld een kind van 11 die de Spicy Uramaki's niet lust en dan blijft er weinig keuze over. Maar goed voor nu geloven wij het wel even. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tonijn was te lang geflambeerd waardoor die doorbakken en taai was, zonde! Verder plakte de rijst niet waardoor de rolletjes bij de kleinste aanraking al uit elkaar vielen 5/14/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse sushi. Heerlijk! Website zou iets prettiger zijn met iets meer visuele beelden. Dat je weet wat je besteld. Verder prima service. Fijn dat je de voortgang van de bestelling kan zien. 5/13/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker!! 5/13/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van heerlijke sushi! 5/12/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was echt heel erg vers. Ik proef echt dat het niet lang in de koeling heeft gelegen. Bezorger was perfect optijd. De website mis ik alleen nog de plaatjes. 5/12/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van sushi is goed,maar zou beter zijn als de sets wat meer variatie hadden (sushi en nigiri combinatie, bij voorbeeld). Een van de rollen viel bijna uit elkaar. Iets meer soya saus graag bij de bestelling en gember zat er helemaal niet in, dat is vreemd. Goed begin dus, maar nog een paar dingen kunnen verbeterd worden. 5/11/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Prima verpakt en snel bezorgd. Enige minpuntje is dat er geen stokjes bij zaten. 5/8/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was ok. Porties zijn groot. Smaak erg vlak. Rijst was eeg waterig waardoor de sushi uit elkaar viel. 5/8/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Rijst was papperig en sushi viel uit elkaar. 5/8/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was prima van smaak maar viel helemaal uit elkaar als bij het oppakken 5/7/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere en bijzondere sushi. Lekkere verse ingrediënten. Helaas was alleen bij 1 van de langoustines het darmkanaal niet helemaal goed verwijderd. Verder erg genoten. 5/6/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een zalige sushi. THE best in Haarlem 5/4/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker sushi, rijk gevuld en vers. Ik miste alleen een variant met een knapperige buitenkant maar dat mag de pret niet drukken want alles is lekker. Op de site zijn het fijn zijn iets meer info/afbeeldingen te hebben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig wasabi, geen gember dit keer. 5/1/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wat minder dan de 1e keer, 1x Avovado was kennelijk het laatste kontje van de Avocado en dus petit. Het zat in een doosje met de krab rolletjes en was lekker door elkaar gehusseld op de brommert. Van de Rebel box ontbrak de Ebi of als dat hetzelfde was als de Ebi Fry dan ontbrak die compleet. We hadden weliswaar een mooie korting maar als dat inhoud dat er dingen worden weggelaten geef hem dan liever niet maar lever wat we bestellen. Het geheel maakte een wat afgeraffelde haastige indruk. Geen servetten of gember. Box zo op elkaar verpakt dat de stukken breken als je ze los wil maken....wel verder deels nog steeds boven gemiddeld goed qua versheid en smaak. Tot slot wordt ons niet duidelijk wat het Rebel Maki deel van de kaart nu precies inhoudt zijn dat hele dure exclusieve rollen, salades of een complete schotel, dit wordt niet duidelijk dus bestellen we dat ook niet. 5/1/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 5/1/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi en mooi op tijd bezorgd. Genoten van de heerlijke maaltijd! 4/30/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extreem papperige rijst, zachte nori om de sushi. Erg teleurstellend als je voor €110,- sushi koopt 4/29/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke sushi! Hier ga ik zeker nog vaker bestellen, ik ben fan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke versie sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk! 4/15/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi , met pittige saus erbij 4/15/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website is het handig om aantallen te vermelden en foto's bij de gerechtjes te plaatsen! Heerlijke verse sushi! 4/14/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super vers en mega lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great sushi and fast delivery! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg aardige bezorger, Zalige sushi van goede kwaliteit . Tip: Rollen vallen wat snel uit elkaar, misschien wat steviger aandrukken? Dure rollen weinig bijzonder. ( voor 5 euro meer, verwacht je dan een bijzondere rol, met verrassende combinaties) 4/7/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling andere inhoud geleverd dan besteld, en half uur te laat. Sushi viel snel uit elkaar, rijst was matig. Groot pluspunt was dat er nauwelijks plastic in de verpakking gebruikt is. 4/5/2021
Beste Marte, Onze excuses en vervelend om te horen maar kan je ons vertellen wat er niet aan klopte? Je had ons ook even kunnen bellen zodat we het meteen hadden kunnen oplossen. Laat het ons weten want dit mag niet meer.
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superverse heerlijke sushi. Hopelijk weten ze dit peil vast te houden. Wel weinig gember, bakjes milieuvriendelijk maar niet altijd makkelijk om je rol er uit te halen, tikje hoog en krap. Keuze op de kaart qua sushi wat minder t.o.v. de concurrentie maar kwaliteit ver er boven. Op de website wordt niet altijd duidelijk hoeveel je krijgt en ook foto wat wat is is misschien wel handig. Ook de warme Ebi Fry was ontzettend goed maar met wasabi mayo i.p.v. chilisaus? Het smelt allemaal bijna op je tong dus als je kwaliteit boven kwantiteit zoekt is dit the place to be. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige week besteld en toen helemaal lyrisch van deze nieuwkomer. Helaas was deze week de sushirijst erg plakkerig... 4/3/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond sushi beetje klef, verder wel prima 3/31/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 3/31/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! 3/30/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Heerlijk gegeten, snelle service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur (!) werden we gebeld dat onze bestelling niet bezorgd kon worden. Alles was uitverkocht en wij vielen net buiten de boot.... Toch jammer dat er een uur voor nodig is om daar achter te komen... Heb wel betaald.. Geen idee hoe ik mijn geld terug krijg :s 3/27/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
HEERLIJK!!! Jullie hebben er een bijzonder grote fan bij! Groetjes, Rebel 3/27/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende sushi, snel geleverd door een vriendelijke bezorger! 3/26/2021
Sushi Rebels Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse en mooie sushi. Bezorging was perfect op tijd. Miste wat gember, maar de spekkoek van het huis maakte die meer dan goed. Zo lekker! Volgende week weer! 3/25/2021
Sushi Rebels 4 stars after 56 reviews
Sushi Rebels